• Thee met lekkernijen
  • Cadeaupakketten
  • Summer Pakketten 2022
  • Brievenbuspakketjes
  • Pasen 2022
Home » BLOGS » Kerst🎄

Kerst🎄

Gepubliceerd op 25 december 2019 om 10:43

Kerstmis 2019/2020 🎄❤️

WishTea in Amsterdam!

Dinsdag 24 december een heerlijke vakantie dag voor mij, met een heerlijk onbijt zit ik te kijken naar koffietijd waar een mevrouw in zat van het Rotterdam project waar dak en thuis lozen geholpen worden en waar deze mevrouw zich herpakte en het mooiste van haar leven maakte🎄

Het besef kwam extra hard binnen toen ik dacht hoe bizar is dit nu, wij eten en drinken ons 3 dagen helemaal vol en er zijn gewoon mensen die nog niet op 20 km afstand op straat leven zonder eten, drinken en dat extra kleine beetje liefde wat iedereen zeker verdient met deze dagen.

Met klanten en leveranciers zijn we gaan kijken hoe we dit in 4 uur tijd konden regelen, met als resultaat heerlijke chocolade en lekkernijen van de Alexanderhoeve Vinkeveen, Tassen vol kerstkransjes van de AH Vinkeveen, zelf regelde we heerlijke Fleecedekentjes, Vefrisdoekjes en lekkernijen dit alles om iedereen die in Amsterdam dak of thuis 🏠 loos is toch dat kleine beetje extra liefde te geven❤️🎄.

Eerst reisde we af naar het Vondelpark in Amsterdam om daarna af te reizen naar Amsterdam CS daar gaven we bijvoorbeeld een man een fleece deken, sapjes, chocolade, zoutjes en heerlijke verfris doekjes de man was zichtbaar aangedaan en dit is voor ons een bevestiging dat we dit meer moeten doen. Daarna hebben we alles wat over was afgegeven bij het Stoelenproject die mensen liefdevol opvangen met een heerlijke maaltijd en we gelukkig dat kleine beetje extra konden geven.

Laten we met zijn allen in 2020 eens wat meer staan bij de mensen om ons heen, die kleine attentie naar de andere kan als grote betekenis worden ervaren. 
Wij gaan in 2020 mooie Wensen uit laten komen en willen daarom oprecht van betekenis zijn help jij mee? 

Daarom Wens ik jullie ook fijne feestdagen en een prachtig, betekenis en liefdevol 2020 toe 

 

Met Hartelijke Thee groet 🍵🎄

 

Victor Wagemakers

WishTea

T:0648747408

E: Victor.wagemakers@wish-tea.nl

W: www.wish-tea.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Frank en Marie José
2 jaar geleden

Victor je bent een topper: zó is het leven. Wij zijn gezond en de ander niet. Wij eten ons vol en de ander niet. Wij stappen overal op af en de ander niet. Laten we niet alleen deze dagen daar aan denken maar altijd.
Lieve groet van je pa en moesje

John
2 jaar geleden

Topper, mooi initiatief even een moment van bezinning en laten we hopen dat de mensen dit warme geschenk dit jaar mochten ontvangen volgend jaar aan de andere kant van de streep gaan. Ga zo door.