• Thee met lekkernijen
  • ValentijnsCadeau!
  • Cadeaupakketten
  • Brievenbuspakketjes
  • Healthy pakketten
Home » Het Team

Victor Wagemakers - Founder - Missie WishTea

“Als echte liefhebber en eigenaar van WishTea wilde ik een bedrijf beginnen met een missie en daarmee grote maatschappelijke impact maken. Daarom heb ik mijn levensmissie gezet in het bespreekbaar maken van pesten waarmee we begonnen zijn bij de aller kleinste.
Het bespreekbaar maken van pesten is bij mij aan de orde van de dag. Samen met mijn lieve vrouw zijn wij ouders van Nova en Yuna.
Graag zou ik zien dat zij gelukkig, liefdevol en pestarm opgroeien.
Gruwelijk lekkere thee maken en verkopen is wat ik het liefste doe, van grond tot mond waarbij het hele plaatje moet kloppen, maar de impact is voor mij het allerbelangrijkste. Daarom zeg ik ook we zijn een impact bedrijf die thee maakt.

Heb je vragen aarzel niet en neem gerust contact met mij op.

Met Fantas''Tea''she groet,

Victor Wagemakers
T:06484747408

E: victor.wagemakers@wish-tea.nl

 

 

 

 

 

John Ten boden - Founder - Missie WishTea


Ik vind het geweldig dat ik mij bij WishTea kan inzetten om ons unieke patent uit te rollen en samen met Victor onze missie kan uitdragen om pesten op een leerzame mannier onder de aandacht te brengen. Binnen WishTea ben ik namelijk bezig met de ontwikkeling van het theedoosje dat uiteindelijk de hele wereld moet veroveren door het gebruikersgemak. Ook sta ik altijd voor je klaar als je een vraag hebt over WishTea of je bestelling.
Heb je vragen aarzel niet en neem gerust contact met mij op.

Met Fantas''Tea''she groet,

John Ten Boden
T: 06-20033113
E: john.tenboden@wish-tea.nl