WishTea thee met een Missie!

 

Een kop lekkere warme thee, dat staat voor gezelligheid, veilig bij elkaar. Maar veel kinderen hebben het helemaal niet gezellig. Zij voelen zich niet veilig op school of de sportclub. Omdat ze gepest worden. Daar wil je toch iets aan en tegen doen?

Bij WishTea geloven we niet alleen dat we lekkere thee verkopen en jouw dag speciaal kunnen maken met een kop thee. We geloven ook dat we de toekomst van onze kinderen (en hun ouders, ooms, tantes, oma's en opa's) mooier kunnen maken. Wij maken pesten op een leuke en leerzame manier bespreekbaar vanuit de WishTea wensboom. Hoe wij dat doen? Door gratis anti-pestpakketten beschikbaar te stellen voor scholen, kinderdagverblijven en projecten tegen pesten te ondersteunen en te crieeren. Zo proberen we de wereld een stukje beter en pestvrijer te maken en laten we kleine en grote mensen weer geloven in hun droom. Zoals wij onze droom waarmaken met WishTea.

 

Droom jij met ons mee? Door leuke thee of cadeaupakketten bij ons te bestellen via de webshop of via info@wish-tea.nl Door WishTea nijntje Anti-pest pakketten te bestellen.

 

WishTea let's make the world beautiful together


 

 

 

 

Healthy pakketten Healthy thuiswerk pakketten Healthy thuis Gezonde thuiswerkpakketten Thuiswerken Thuiswerkpakket Gezondepakketten voor thuis Gemberthee Groenethee Healthylife Healthy Gezonderheids pakket