• Thee met lekkernijen
  • Cadeaupakketten
  • Summer Pakketten 2022
  • Brievenbuspakketjes
  • Pasen 2022
Home » Webshop » Thee in de Winkel

Nieuw: WishTea, de thee die wensen laat uitkomen

Het drinken van een kop WishTea is een klein geluksmoment. De milde geur en de rijke smaak van onze verse melanges zorgen voor een unieke beleving. En hoe leuk is het om iemand anders ook een geluksmomentje te gunnen? In de vorm van onze thee.

WishTea tegen pesten:
Een mooi theepakket is altijd leuk om te krijgen of weg te geven. Als bedankje, als opkikkertje of juist als er iets te vieren valt. Met het luxe theepakket van WishTea kopen uw klanten meer dan alleen onze hoogwaardige thee. WishTea draagt 50% van de winst van zijn verkochte thee pakketten af aan zijn wensboom om basischolen in groep 1/2 en kinderdagverblijven te voorzien van een interactief WishTea&Nijntje en daarnaast om pesten op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken

 

Beleving in de winkel:
Als u ervoor kiest om WishTea op te nemen in uw assortiment, ontvangt u van ons een mooie collectie thee en evntueel een luxe schenkan, waaruit u in de winkel uw klanten thee kunt schenken. Zo kunnen klanten direct kennismaken met deverse melanges van WishTea en verhoogt u de klant/gast beleving.

 

Heeft u al een mooi koffieapparaat dan verrijken wij graag u winkel met heerlijke WishTea en in de zomer heerlijke Mango-kokos thee met luxe shenk kan zo dat u gasten heerlijke ice-tea kunnen drinken uit kleine proefbekers.

Bent u geïnteresseerd? Wij nemen graag vrijblijvend contact met uw op om de mogelijkheden te bespreken stuurt u gerust een mailtje naar info@wish-tea.nl of vult u ondertstaand contact formulier in.