• Thee met lekkernijen
  • Cadeaupakketten
  • Summer Pakketten 2022
  • Brievenbuspakketjes
  • Pasen 2022
Home » Webshop » Verzending&Retouren

Verzending:

 

Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan, en daarom laten wij onze pakketten bezorgen waar dat kan op een verantwoorde manier, de verzendkosten bedragen €4,95 en boven een bestelling van €49,95 verzenden de bestelling kostenloos.

Verstuurd  met DHL? Dan is de verzending klimaatneutraal. Zonder extra kosten, Dit geldt voor pakketten binnen Nederland, en voor pakjes die de grens over gaan via de Standaard-service.

 

Brievenbuscadeautjes:

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes voor 22:30 uur besteld, geven wij de volgende dag nog mee aan de bezorgdienst van DHL . Jouw cadeau wordt dan de volgende dag al bezorgd door DHL
  • Zaterdag t/m Zondag : cadeautjes voor 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende werkddag mee met de bezorgdiens van DHL.

 

Retourneren:

 

Helaas wilt u iets retourneren, neemt u gerust even contact met op ons als u vragen heeft over het product of als het niet aan de verwachtingen voldoet. Verzenden is gratis vanaf €49,95 voor u retournering is voor eigen rekening.

 

De retourvoorwaarden vind u hieronder. Waar het op neerkomt, is dat u rustig over u aankoop mag nadenken. Als het artikel niet goed is, mag u het naar ons terugsturen binnen 14 dagen. Via info@wish-tea.nl kunt u retouren aanmelden.


Retourvoorwaarden 
Bij artikelen van WishTea zit een  retourtermijn van 14 dagen dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt.

Meerdere artikelen in 1 bestelling? ! Dan heeft u geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas in gaat als u alles hebt ontvangen en alles in aangebroken is.

 

Hoe snel word u terugbetaald na retourneren?


We betalen u meteen terug nadat we u retourzending afgehandeld hebben in ons Theepaleis. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 8 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van u betaalmethode:
IDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen

 

Tip: mail ons over u vragen

Heb je betaald met een andere betaalmethode? Dan betalen we u op dezelfde manier terug. 

 

Wat is het retouradres?

U krijgt van ons een retouradres voor u artikel tijdens u retourmelding, zo hoeft u nooit te zoeken en komt u thee in de juiste tuin aan.