• Thee met lekkernijen
  • Kerst cadeau
  • Cadeaupakketten
  • Brievenbuspakketjes
  • Healthy pakketten
Home » Webshop » Verzending&Retouren

Verzending:

 

Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan, en daarom laten wij onze pakketten bezorgen waar dat kan op een verantwoorde manier, de verzendkosten bedragen €4,95 en boven een bestelling van €49,95 verzenden de bestelling kostenloos.

 

Brievenbuscadeautjes

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes voor 22:30 uur besteld, geven wij de volgende dag nog mee aan de bezorgdienst van DHL . Jouw cadeau wordt dan de volgende dag al bezorgd door DHL
  • Zaterdag t/m Zondag : cadeautjes voor 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende werkddag mee met de bezorgdiens van DHL.

 

Retourneren:

 

Helaas wilt u iets retourneren, neemt u gerust even contact met op ons als u vragen heeft over het product of als het niet aan de verwachtingen voldoet. Verzenden is gratis vanaf €49,95 voor u retournering is voor eigen rekening.

 

De retourvoorwaarden vind u hieronder. Waar het op neerkomt, is dat u rustig over u aankoop mag nadenken. Als het artikel niet goed is, mag u het naar ons terugsturen binnen 14 dagen. Via info@wish-tea.nl kunt u retouren aanmelden.


Retourvoorwaarden 
Bij artikelen van WishTea zit een  retourtermijn van 14 dagen dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangt.

Meerdere artikelen in 1 bestelling? ! Dan heeft u geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas in gaat als u alles hebt ontvangen en alles in aangebroken is.

 

Hoe snel word u terugbetaald na retourneren?


We betalen u meteen terug nadat we u retourzending afgehandeld hebben in ons Theepaleis. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 8 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat, hangt af van u betaalmethode:
IDEAL of achteraf: binnen 3 werkdagen

 

Tip: mail ons over u vragen

Heb je betaald met een andere betaalmethode? Dan betalen we u op dezelfde manier terug. 

 

Wat is het retouradres?

U krijgt van ons een retouradres voor u artikel tijdens u retourmelding, zo hoeft u nooit te zoeken en komt u thee in de juiste tuin aan.